30 Ekim 2016 Pazar

İstanbuldan Uzaklara...

Herkese merhabaaa,

Bugün sizlere yıllardır gittiğim, gitmeyi sevdiğim bazense kaçıp sığındığım mekanı tanıtmak istiyorum. İstanbul'un trafiğinden, kalabalığından, insanlarından hepimiz dönem dönem bıkmışızdır. İşte bütün bunlardan kaçmak ve hafta sonunuzu güzelleştirmenin anahtahtarını veriyorum size. POLONEZKÖY!

polonezköy tabela ile ilgili görsel sonucu

Sabah erkenden kalkın ve yola çıkın. Polonezköy'e geldiğinizde oksijenin burnunuza dolduğunu hissedeceksiniz. Böyle bir havada önce güzel bir spor yapalım isterseniz ne dersiniz?




Şöyle bir orman yürüyüşü mesela. Ben her gittiğimde uzunca yürümesem de keyfini çıkaracak kadar gezer dolaşırım fotoğraflar çekerim. Aşağı birkaç örneğini koydum;




Evet, yürüyüşümüzü bitirdiysek sıra geldi hafta sonuna özel bol çeşitli kral kahvaltısınaa! Bunun için STELLA'yı öneririm size. 


Stella bir çok açıdan hoşunuza gidebilecek bir mekan. Burada kahvaltı etmişliğim de var, mangal yapmışlığım da. Ancak son zamanlarda popülarite artınca fiyatlarda artış olmuş diye duydum onu da ekleyeyim. Kahvaltısı kişi başına 35 lira olmuş. Kahvaltı içeriği ise masaya serpme şeklinde. Sınırsız çayın yanında sıcacık ekmek, peynir, zeytin, yumurta, kendi yaptıkları reçeller, yeşillikler... Mangal yakmak istediğinizdeyse önce restauranta gidip etlerinizi satın alıyor ve kişi başı servis ücretinizi ödüyorsunuz.

Çocuklar için oyun alanında kaydırak, futbol kaleleri, salıncak mevcut. Bizim için de biraz kitap okuyup keyif yapmak için hamaklar birebir.

 


Aynı zamanda burada hayvan dostlarımızla karşılaşabilirsiniz mesela mangalın sıcaklığında sevilmeyi bekleyen bir köpek;


Kısaca keyifle gezilecek ve memnun kalınacak bir yer Polonezköy. Yolunuz düşerse bir uğrayın derim :)
Hepinize iyi günler dileriim!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder